Tot over je oren - Zelfstandig trouwambtenaar Marianne Goedegebuure - persoonlijk trouwen met een bijzondere huwelijks cermonie

Ceremonies

‘Een trouwambtenaar die je zélf kiest,
ongeacht de locatie waar je trouwt’

Ceremonieel Huwelijk

Er zijn enorm veel locaties in Nederland waar je kunt trouwen. Maar misschien hebben jullie wel een plek in gedachten waar je niet officieel getrouwd kunt worden. Bijvoorbeeld in dat ene lievelingscafé, tijdens een treinrit of een bijzondere plek in de natuur. Geen punt… dan kun je voor een ceremonieel huwelijk kiezen.

Als jullie ceremonieel willen trouwen, betekent het dat ik er als trouwambtenaar kan zijn, maar ik zal jullie dan niet voor de wet in het echt verbinden. Dat maakt het niet minder speciaal hoor!

Als ceremoniespreker is Tot over je Oren… er graag bij om jullie verhaal te verwoorden. Dit verhaal zal zeer persoonlijk zijn en je zult merken dat ik ook hier veel energie en liefde in steek. Ik zal erop toe zien dat de ceremonie nauwelijks te onderscheiden valt van een wettelijk huwelijk.

Let wel op: Je kunt op een ander moment het wettelijk huwelijk voltrekken. Dat kan wanneer jullie maar willen en soms zelfs kosteloos op een bepaalde dag of tijdstip.

© Tot Over Je Oren