Tot over je oren - Zelfstandig trouwambtenaar Marianne Goedegebuure - persoonlijk trouwen met een bijzondere huwelijks cermonie

Ceremonies

‘Een trouwambtenaar die je zélf kiest,
ongeacht de locatie waar je trouwt’

Wettelijk Huwelijk

Ieder mens is mooi en uniek of je nu hetero of LGBT bent. Ik trouw jullie graag!

Als trouwambtenaar ben ik al beëdigd en benoemd door de gemeente Borne. Met deze documenten mag ik overal in Nederland op door gemeenten aangewezen trouwlocaties huwelijken voltrekken.

Als je kiest voor een plechtigheid waarbij er voor de wet getrouwd wordt, dan zal ik als ambtenaar beëdigd moeten worden in de gemeente waarin jullie die dag trouwen. Ik kan elke andere gemeente in Nederland verzoeken mij voor 1 dag te beëdigen.

Let op : Daar zijn wel kosten aan verbonden die per gemeente verschillen.

Melding voorgenomen huwelijk

Als je kiest voor een wettelijk huwelijk moet je als bruidspaar een melding van voorgenomen huwelijk doen. Deze melding is de vervanger van de welbekende ondertrouw van vroeger.

Bij deze melding is het belangrijk om door te geven dat jullie zelf een BABS hebben gekozen en dus geen gebruik maken van de ambtenaar van de betrokken gemeente.

Wanneer de gemeente die melding gaat verwerken zal mijn bijdrage aan jullie dag opgenomen worden in de planning. Iedere gemeente heeft hier een andere procedure voor. Hierover zullen we in contact moeten gaan bij de gemeente. Ik help daar graag bij.

© Tot Over Je Oren