Tot over je oren - Zelfstandig trouwambtenaar Marianne Goedegebuure - persoonlijk trouwen met een bijzondere huwelijks cermonie

Werkwijze

 ‘ Een huwelijksceremonie zal nog persoonlijker aanvoelen als we elkaar vertrouwen en veel delen.
Samen met jullie en je liefsten vlechten we deze herinneringen tot één geheel ‘

Kennismaking

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking.
Het wordt daarna duidelijk of jullie voor mij willen kiezen. Onze eerste ontmoeting vindt plaats bij mij thuis in Borne. Gezellig om de tafel met een drankje!

Hoe voelt het aan? Durven jullie je open te stellen? Pas ik bij jullie? Hoe zien jullie de ceremonie voor je? Wat kan ik voor jullie betekenen?
Tijdens dat gesprek zal een globale opzet gevormd gaan worden en merken we of het klikt. Ik investeer heel graag in jullie! Vol enthousiasme en inspiratie rijden jullie vervolgens weer naar huis.

Weten jullie na het kennismakingsgesprek zeker dat ik de ceremonie mag gaan leiden? Dan plannen we een gesprek in bij jullie thuis om elkaar nog beter te leren kennen. Verder kijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat de ceremonie helemaal bij jullie past! Vertel me maar hoe dat bijzondere moment eruit gaat zien!

Toga
Toespraak

Plan de Campagne

Ik betrek graag de lieve mensen uit jullie leven erbij, om nog meer persoonlijke gebeurtenissen te weten te komen. Deze verwerk ik in de ceremonie. Hierdoor ontstaan verrassende situaties en verbind ik jullie nog meer met de gasten. Ik zal jullie en je liefsten ook vragenlijsten overhandigen. Deze geven mij veel informatie en maken het plaatje nog completer.
We zullen in onze samenwerking regelmatig en op diverse manieren met elkaar in contact blijven.

Ruim voor de trouwdag kom ik bij jullie op bezoek en verdiepen we ons nog meer in jullie. Ik neem hier alle tijd voor en kan daardoor dieper tot de kern komen. Ook krijg ik een goed beeld van het huis. De plek waar alles gebeurt en jullie je op je gemak voelen. Wellicht ontmoet ik andere gezinsleden, familie, vrienden of huisdieren. Ik kijk er naar uit!

Op de grote dag ben ik ruim van te voren op de trouwlocatie aanwezig en verzorg ik de ceremonie. Ik geniet daarna nog wat na en neem afscheid. Een paar weken na jullie dag spreken we elkaar weer en beleven we de mooiste momenten nog eens samen.

Lees anders ook nog eens dit interview dat ik met Engaged (groot trouw platform / bruidsbeurs) heb gehad.

© Tot Over Je Oren