Tot over je oren - Zelfstandig trouwambtenaar Marianne Goedegebuure - persoonlijk trouwen met een bijzondere huwelijks cermonie

Zelfstandig trouwambtenaar : Dit ben ik

Marianne

Zelfstandig trouwambtenaar worden

Op de school van mijn dochter werd het thema trouwen behandeld. Ik gaf mij spontaan op om mee te lopen in een modeshow waarin diverse moeders hun eigen bruidsjurk nog eens aantrokken. De afsluiter was een ceremonie, uitgevoerd door een echte trouwambtenaar, waarin twee ouders elkaar diep in de ogen keken en elkaar de liefde nogmaals verklaarden.
Dát was het moment waarop ik besefte hoe graag ik als trouwambtenaar aan de slag zou willen! Hoe mooi de trouwwereld is en de liefde voor elkaar kan zijn.

Eerst ben ik voor de gemeente Borne als BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) begonnen en omdat ik dit mooie werk vaker wilde doen, ben ik hiernaast nu ook als zelfstandig trouwambtenaar werkzaam door heel Nederland.

Van dit werk word ik gelukkig.

Een beroep waarin ik zoveel fijne elementen kan stoppen en waarbij de liefde de hoofdrol speelt. Ik geloof in de mensen waar ik van hou en krijg daar veel energie van. Energie die ik graag weer terug geef.

Jullie liefde speelt op jullie trouwdag de hoofdrol.
Jullie wensen, jullie gevoel, jullie moment.

Vanaf die dag op school is het balletje gaan rollen en nu zijn we hier… Jullie gaan trouwen en bekijken op dit moment mijn website. Wat heb ik een geluk! Ik heb voor een vak gekozen waar ik gelukkig van word.

Dit ben ik - Tot over je oren - Zelfstandig trouwambtenaar Marianne Goedegebuure - persoonlijk huwelijk

Elkaar leren kennen.

Hoe bijzonder is het dat we elkaar goed leren kennen en samen een speciale tijd tegemoet gaan om uiteindelijk naar de grote dag toe te leven en te genieten van jullie love-story.
Een verhaal waarin veel herinneringen naar boven komen en heel veel emoties gedeeld zullen worden. Het gevoel dat jullie bewust van, ‘al’ die mensen die op de wereld rondlopen, “elkaar” gekozen hebben om heel lang elkander te willen koesteren en voor hem/haar te willen zorgen uit liefde.

Als we elkaar leren kennen, zit ik dolenthousiast naar jullie te luisteren en denk hardop mee. Ik sta te trappelen om geïnspireerd door jullie woorden en wensen als jullie BABS aan de slag te mogen.

Vrolijk, Spontaan, Begaan

Mensen die me lief zijn noemen me spontaan, speels, oprecht, volledig, verzorgd en begaan vanuit mijn tenen!

Tijdens de ceremonie verwoord ik jullie verhaal en beleven jullie dit met de gasten. Ik vertel aan jullie geliefde aanwezigen verhalen en woorden die zij misschien nog nooit van jullie gehoord hebben en geniet samen met hen van jullie.

Ik zal als zelfstandig ambtenaar getuige zijn van waardevolle woorden naar elkaar. Een moment en een investering  in een unieke huwelijksceremonie waarbij alles mogelijk is aangezien het jullie moment is.

Tot over je Oren staat voor een persoonlijke huwelijksceremonie vol toewijding, enthousiasme en originaliteit die jullie samen met mij creëren. Een moment in je leven dat je altijd dierbaar blijft.

Het is de klik tussen ons drieën, die de ceremonie tot een succes zal maken. Daar hebben we alle drie een aandeel in. Je voor elkaar openstellen en ideeën aandragen helpt daarbij. Op die manier krijgt de ceremonie de invulling zoals jullie dat wensen.

Figaro-04
© Tot Over Je Oren